Picknick

Idag är jag glad. 

1. Ungarna har varit änglar idag (nästan). Så snälla att jag kom på mig själv med att sitta och drömma om min egen lilla framtida familj.. Okej, skämt *komiker*

2. Jag har haft världens mysigaste picknick i Retiro med Malin och Signe. Köpte massa gosaker och bara göttade oss. Inte blev vi attackerade av ekorrar heller, WIN

3. Imorgon börjar mitt abono (buss/metro-kort) att gälla vilket betyder att jag slipper lägga massa dyrbara pengar på resor. 

Gofika

Malin och Signe. Bakom dom ligger en äckelorre och sover.

myyyyyyyyz

Adios

Botellon

Yo
Fredagen var najz. Öl och tapaz gör livet gött alltså. Började på någon sunkig tapasbar och bara möööös. Efteråt körde vi lite botellon, som det tydligen kallas när man sitter ute och dricker. Enligt wikipedia:"a mass meeting of young people between 13 and 24 years, mainly in open areas of free access, to consume drinks previously purchased in shops, listen to music, and talk" HAHA så fult. Polisen kom men eftersom man är från Sweden så är allt okej. Efter några timmar på massa olika irländska pubar drog vi hem till Nalani och stupade i säng.

Idag vet jag inte vad dagen har att erbjuda. Har varit ute och gått och lyssnat poddizar. Funderar om jag ska lägga mig i solen och pressa tills jag avlider.  Tydligen är jag inte så brun som jag tror. När jag visade min tan i fredags så skrattade folk..

Domedagen är nära

Igår kväll blev det storm/åska/blixt/ igen. Och REGN!!!! Är domedagen här?

Alltså, jag har ett big problem. Svt-fucking-play fungerar inte. Kommer inte kunna se OS? Familjen har ju en tv men jag kan ju inte ockupera den 24/7.... Funderar på om jag ska köpa ett svenskt ip-nummer för typ hundra spänn?
Åh, nu längtar jag bara hem ännu mera. Igår gjorde jag en spotify-lista med bara massa låtar som heter något med "home"....................................................... Okej, det är inte så allvarligt som det låter. Inte direkt så jag ligger i fosterställning och gråter. Ellleeeer...??

LOVE LIFE


fuck you water

Idag bestämde jag mig för att sluta vara en sån jävla pussy och hoppade i vattnet. Usch. Fick typ pAniK efter fem minuter. Tror jag HATAR vatten. Är inte  rädd, tycker bara det är så jävla obehagligt.

Igår kväll  var det storm. Det började blåsa ca 100 m/s och man såg hur himlen blev mörkare och mörkare. Sen började det blixtra och åska. Man kan ju tro att när det är oväder så blir det kallare, men nej, inte i Madrid. Fortfarande 35+. Som Estina sa: "inte ens när det är dåligt väder är det dåligt väder". WORD.

Nu ska jag traska iväg till Lidl och köpa MÖRKT bröd. Det brödet dom anser mörkt här är seriöst ljusare än jag? HAHA så fult.

knubbfingrar

Idag har jag gått asmö. Gick "vilse" och hamnade helt åt helvete. Som tur är är man ju lite av en mänsklig kompass och hittade hem igen utan några problem. Alltså ni ska se mina händer just nu. Så jävla svullna. Okej att jag har korvfingrar i vanliga fall men nu är dom typ tre gånger så feta. Gött att man inte har en vigselring för den skulle försvunnit mellan valkarna på fingrarna.

fatzo

Guu sicken rolig blogg aLLtZååÅ.

Besök hos tandiz

Igår var jag hos tandläkaren. 70 euro fattigare men en tand rikare. Nu ser jag alltså någorlunda normal ut igen. Efter tandläkarbesöket drog jag till retiro och LÄSTE. Har kommit nästan 100 sidor nu och börjar tycka boken är bra. Dock är det tusen olika namn att hålla reda på= kaoz i hjärny (wb frans och stina)

Älskar retiro. Så fina fontäner överallt.

Älskar även retiro pga folk åker inlines och är coola. 




Burn baby burn

Om det någon gång görs en film om mitt liv ska den låten vara ledmotivet. Har bränt mig idag. Är randig på benen. Längst upp är jag vit, sen brun (allting är relativt) och precis innan knät är jag kräfta. Har även fetaste bonnabrännan på armarna, men så är man ju från landet också..  Det är väl ungefär det som har hänt idag. Jo justja, har blivit jättemobbad för att jag inte kan knäppa med fingrarna. Lever sånt spännande liv här nere alltså.
Nu ska jag ut och leta efter en skuggad bänk och LÄSA. Hehe "råkade" säga att jag gillade att läsa (säger inte alla det?) så nu ska vi fixa ett bibliotekskort i veckan. Tur att det är gratis. 

ADIOzZZzzzzzzZ

ma new amiga

Guuuuuu vad världen är liten!! Pratade med en svensk tjej på facebook idag. Först visar det sig att hon bor i samma by som mig, WIN. Sen visar det sig att hon bor på samma gata, WIN. Sen visar det sig att.... hon är min bortadopterade tvillingsyster.  Nej okej, inte riktigt. Men hon var från Lidköping och visste vart Nossebro låg hehe. Vi drack öl ur vinglas och hade det najz.  Ni anar inte hur skönt det var att kunna föra en konversation på svenska igen. Var så länge sen att jag typ glömt bort hur man pratade? 

Förresten, gissa vad jag ska göra i veckan? SE EN TJUR!!! På onsdag är det tydligen någon helgdag och då kan man få se tjurfäktning. Fast det är typ tjurfäktning för barn så dom dödar inte tjuren efteråt, vilket såklart glädjer mitt lilla nästa-vegetarianhjärta. Tydligen fick man även springa med tjuren om jag fattade det rätt. Hur kul!?!? Imorgon ska jag ut och leta tjurfäktarkläder.

Tystnaden som uppstår....

när man sträcker fram handen för att hälsa på någon HAHA dör *pInSaMt*

Idag har pappans bror med fru varit på besök och vi har ätit massa god mat. Det serverades gazpacho till förrätt och MMMmmMm så göttit det är!!! Sen var det hamburgare och eftersom jag nästan är vegetarian så fick jag någon tofu/alg-burgare, god den med. Till det pommes friterade i hundra liter olja. Efter en och en halv burgare kände jag att det var dags att knäppa upp byxknappen hehe.. Ungarna åt typ fyra var? Fattar inte vart allt tar vägen, dom är ju som små stickor. 

REBAJAS

Idag har jag shöppat. Sandaler, tröja och klänning. Det är så sjukt mycket rea här att jag dör. Tror fan jag älskar rea mer än tonfisk!? Blir helt pirrig i hela kroppen när jag ser en rebajas-skylt. Sandalerna var verkligen på tiden att jag köpte, har gått runt med tygskor och strumpor i en månad= en flod av svett + ful bränna. En SJUK grej är att jag har handlat på HM två gånger sen jag kom till Madrid och båda gångerna har kassörsken kunnat svenska!!
Blev ingen ansiktskräm denna gången heller.Får bli nästa lön. Eller nästnästa.. hehe. Efter min galna shoppingrunda blev jag slut i benen och bestämde mig för att åka till Casa de Campo och LÄSA i min bok. Igår läste jag fem sidor, det går framåt. Besvikelsen som uppstod när jag insåg att det inte var en gräspark utan en caramba ÖKENpark. Eller så kanske det bara är jag som hittar dåligt? Nej, retiro är nog den bästa parken i Madrid. Minus ekorrarna då.

Ni undrar säkert om jag ska fiezta i helgen och svaret är nej. Vuxen och mogen som man är tänker jag på min hälsa. Var sjuk större delen av förra veckan så är nog bäst att vila. Plus att jag måste till tandläkaren i veckan och fixa den jävla tandjäveln och det lär ju inte vara gratis direkt. Skulle kolla på försäkringshemsidan om min försäkring täcker tandvården men fattade ju nAdA. Mamma sa att det är sånt som kommer med åren. Det och gråa hår. 

Adios. 



Hard working woman

Vilket hård dag alltså. Eftersom barnen hatar mig får jag inte komma in på deras rum. Okej, då sätter jag mig i soffan och väntar. Två timmar senare blev vi amigos igen och spelade wii i en timme. Sen kom ju det jobbigaste på hela dagen: POOLHÄNG! Guuuu alltså, jobbigt liv man lever. Att jag ens får betalt för det här? 

Jobbigt att spela wii

Min enda vän nu när alla har dragit. Han heter peppo och hans favoritmat är vattenmelon, äpple och yoghurt. Normalt?

Nu ska jag ut och gå och lyssna på den nya podcasten Alla mina kamrater hoppas på asbra.

Sommarenkät

Blev ju utmanad av Stina att svara på en lite smårolig sommarenkät och CHALLENGE ACCEPTED

Var tillbringar du sommaren?

Madrid.

 

Med vem?

Små jävulskidz och annat roligt folk.

 

Vilken låt är du besatt av i sommar?

Alltså den låten jag hört mest denna sommaren måste ju vara I'm so lucky lucky, I'm so lucky lucky ni vet pga det är städerskans ringsignal hehe. Annars är det väl whistle och harpmusik ( I <3 harp)

 

Vem ser du helst på Allsången?

Hade sjukt gärna vilja se Thomas Di Leva. Han är king

 

Berätta vad du vanligen gör en solig och varm sommardag på semester.

Går runt i alldeles för mycket kläder och ojar mig över att det är för varmt. Letar skugga och lyssnar på en kul podcast.

 

Berätta vad du gör en sjukt regnig sommardag.

Hoppar i vattenpölar.

 

Tre böcker du vill läsa i sommar:

Inga. Hatar att läsa. Men har börjat på Game of thrones och läst ca 50 sidor på fyra veckor.. Ja, det går ju framåt i alla fall. SKA ha läst ut den innan jag åker hem igen.


Vem ser du fram emot att träffa i sommar?

Massa nya fräcka vänner.

 

Gillar du att sola och bada?

Innan jag flyttade till Madrid så hatade jag och flydde all form av solljus, nu har jag vant mig och kan utan problem vistas ute under dagtid.  Gillar dock inte att ligga på en handduk i bikini och pressa. Avskyr att bada. Förstår inte det roliga? Okej att det kanske svalkar gött när det är 43 grader men näääee, jag sitter hellre på kanten och plaskar med fötterna.

 

Vilken är din bästa: sommardrink/dryck?

Öl. Älskar öl. Ge mig en pool med öl så kanske jag ändrar mig angående badning hehe. Och vatten såklart, dricker typ hundra liter om dagen.

 

Vilken är din bästa "sommar-look"?

En *luftig* klänning som kan blåsas upp likt den Marylin Monroe hade.

 

Kommer du vara med på Pride??

Var på Pride-festivalen i Madrid och det var kuuul.

 

Berätta nåt sjukt sommarminne.

Alltså minns knappt mina somrar, har nog inte varit med om något speciellt.  Kommer dock ihåg att jag hade gips på armen en sommar och att vi spelade volleyboll och att jag kallades typ "järnhanden" eller nåt sånt. Eller när vi spenderade hela sommaren mellan sjuan och åttan med att panta burkar så Matilda skulle ha råd att åka till Dubai HAHAHA så fult.

 

Finns det någon downside med sommaren?

Är väl värmen och barnen. Nej omvänd ordning, barnen först sen värmen.

 

Vilka festivaler kommer du upplevt när sommaren är slut?

Ingen festival för mig. Om det inte är någon rolig här i Madrid då, fast var skulle jag få pengar till det ifrån?

 

Använder du spf? Isåfall: vilken faktor?


 

 

Kan du tända en grill? Vad har du helst på grillen?

Aldrig testat men hur svårt kan det vara? Alltså med risk för att låta som en töntig vegetarian säger jag champinjoner. Mmmmm så göttit.

 

Är det lättare att älska sig själv på sommaren?

Och här blev det lite för djupa frågor för mig. Men antar det eftersom folk tycker om sig själva mer när de får lite färg på benen + att man är full typ 24/7



All by myseeeelf

Precis varit och sagt adios och hasta luego och tagit en sista Mcflurry med Stina. Alla drar nu och jag blir forever alone. HUR ska jag klara mig? Hittar ju ingenstans och vet inte var nånting ligger samt är socialt handikappad. Fast imorgon ska jag förhoppningsvis träffa en bryd från Ungern(?) och äta frozen yoghurt. Kanske ny bff.

Fick frågan av en kompis förut om jag tror på barnagan än. Ööööh ja. Vill typ kasta ungarna i väggen och släppa dem från balkongen. Blir så sjukt provocerad och vill bara springa upp på rummet och gråta några liter tårar. TUR att man lärt sig att hantera sina känslor. Men seriöst, blir så mobbad av barnen. Här kommer en lång hemsk lista på vad ungarna gör med mig:
  • Kallar Jo-caca (caca=bajs......)
  • Slår och sparkar mig
  • Kastar saker på mig
  • Skjuter mig i ansiktet med något jävla leksaksgevärr (ofta det ens finns leksaksgevärr???)
  • Drar ner mina kläder
  • SPOTTAR MIG I ANSIKTET!!!!
  • Mobbar mig för att jag inte kan uttala ñ rätt. Man ba FUCK YOU kan ni säga trÄd då eller?! Nej, tänke väl det.
Minns ni när man var liten och ba "Jag vill få barn tidigt så mina barn inte ska behöva ha gamla föräldrar" HAHAHAH jävla dum man var. Ska vara minst 50 när jag skaffar barn. OM jag ens skaffar barn. Tveksamt efter denna sommaren alltså...... hehe

En annan hilarious grej jag sagt om barn måste ju vara det jag skrev i boken om mig när jag gick i åttan: "Jag vill nog adoptera när jag bli stor. Jag menar det känns ju onödigt att pressa ut en unge där nere när det finns så många föräldralösa barn i världen. Ont gör det säkert också." Så dum. 

Nej nu ska jag ta dagens fjärde (!!!) dusch och försöka bli lite freshy. Stina sa att termometern hade visat 43 jävla grader idag.

HELGEN

Okej kidz nu ska ni få höra om helgen som gick.  Var all by myself i lägenheten då la familia skulle på bröllop. Fredagen började med att jag och Stina drack 1euros-öl och kände oss lite forever alone. Efter att vi samlat mod till oss mötte vi upp några bank-amigos och drack 4,5euros-öl och HUJEDA MIG VAD DYRT (obs är seriuse)!!! Sen blev alla kära och vi var forever alone IGEN (standard). Bestämde mig för att åka hem och äta tonfisksallad istället= en liten tandflisa gick av..
Tror ingen människa på hela jorden kan gissa vad jag gjorde på lördagen. BADADE!!!! Chocken som uppstod bland folket vid poolen hehe. Jag överlevde men på söndagen hade jag typ träningsvärk i nacken och ryggen? Var tänkt att vi skulle  gå på cool klubb på kvällen med takterass och hela fadderullan men pga ful käft så bestämde vi oss för att köpa gosaker och kolla SATC istället. Så värt.
Söndagen bestod av marknad och där fann vi ett stånd som sålde trumpeter! Undrar om dom har det på nossebro marken hehe. Efteråt blev det lite parkhäng och stina blev typ attackerad av ekorrar men brydde sig inte? Jag skrek som en liten flicka.... Sen blev jag magsjuk och spydde hela natten. 

Fränt trumpetstånd

Estina och en båge

Äckliga ekorrar. Ville dö

leende guldbruna beeeeen har jag förälskat mig i

Det bästa med att ha en blogg är ju att man kan lägga upp bilder på sig själv och sina brunbrända ben. Jag menar det är väl det en blogg är till för? Elleeeeer? Skulle ju iförsig kunna instagramma med taggarna #sexy #blond #swedish #girl #tanned #model # men nääääääeeee.

Mina gyllenbruna ben som fått smaka på lite för många mcflurrys oreo heheh.  Nej men seriuse SER NI RANDEN (syns bättre irl)!!!!?
Bryr mig egentligen inte om att bli brun (rädd för cancer, död osv) men när det händer utan att man ens anstränger sig och använder spf 50 då blir jag happy.

Btw så kan Mcflurry Oreo vara det godaste jag nånsin ätit i glassväg. Lägger säkert halva lönen på det....

enferma

Här ligger jag i sängen och mår som en king. Not. Är sjuk. Är aldrig sjuk förrutom halsflussen jag får varje år, men klart som fan att jag ska få feber/spy/ont i huvvet och blablabla i ett 32 gradigt Spanien.
ÅT HELVETE MED ALLT!!!!

FML

Ja men okej, då är man typ tandlös igen (inte riktigt, men nästan) (okej inte alls, bara en liten flisa som är borta men ändå). Gud måste verkligen hata mig? JAG ÄR JU FÖRFAN KONFIRMERAD!!! Plz, give me a break. Har sån jävla maximal otur hela tiden. Hade tänkt bada idag men vet inte om jag vågar. Kommer säkert drunkna. Tur att Stina är simlärare.

Bränt barn

Okej, då ska vi se hur det här med bloggning fungerar. Skämt. Jag var ju bloggking på effkchiczen en gång i tiden, I know this stuff yeah. 

Idag har varit en hård dag. I alla fall för skinnet mitt som fått sååå mycket sol på sig. Är seriöst brun nu!! Har hänt typ.... aldrig innan? Har blivit lite av en soldyrkare. Vill vara ute i SOLEN och bara känna hur skinnet ändrar färg. dAfUq!?!??''*  Och igår köpte jag min första bikini sen typ åttan? Dock har jag inte kunnat inviga den än pga fick tredje gradens brännskada förra veckan (fo real) och skulle egentligen behöva bära burka i två veckor. Men kanske jag ändå hoppar i plurret imorgon.... HAHA eller inte. Hatar ju att bada och nu har jag ju en anledning att slippa också.


Bild på fanskapet för några dagar sen med den magiska krämen på. Sen blev det gosiga sårskorpor men dom är bortpillade så nu är det bara rött och jättetunnt skinn kvar. Kan typ se ryggraden hehe.

BARA FÖR ATT ALLA TJATAR

Hej och välkommen till världens kanske fulaste blogg.

Just nu befinner jag mig i Madrid och tanken är alltså att jag ska *blogga* om mitt spännande liv... hehe ja, vi får väl se hur det blir med det.

I alla fall, mitt namn är Johanna. Jag tycker om tonfisk, kaffe och svarta koftor.


Swag out.


RSS 2.0