WELLINGTON

Häejjeje nu är jag i Wellington, hufvudstaden. Har fått jobb på ett hostel så blir nog kvar här ett tag, inget mog emot för welly är så nice. Och det var väl ungefär det jag orkade skriva. Ni får glo på dessa bilder på mig i den schönne naturen istället
 
 

Hay day IRL

Hey miss decibel vad har hänt sen sist då? Ett litet urval ur mitt superspenande liv:
 
Jag har hängt med två norska jenter. Vi åkte ut till Cape Reinga som är TYP nz norraste del. Tasmanska havet och stilla havet möts där så det är ju lite fräckt. Man ska nog kunna se skillnad på de två haven men allt såg likadant ut tycker jag? Men asfint ändå! Berg och utsikt osv osv. 
 
Sen träffade jag en tysk och en kines och vi blev typ beztizar. Älskar fan kineser!!! Han lagade massa rolig kinesisk mat och en morgon gick vi upp i ottan för att plocka musslor och göra musselsoppa. Hade verkligen tänkt att äta för en mussla känns ju mer som en växt än ett djur tänkte jag. Men icke. Såg verkligen att det var ett litet djur i skalet och jag ba kunde inte? Hahhaha vem är jag ens?? En mussla liksom? 
Tysken och kinesen skulle tillbaka till auckland så då hängde jag med en bit på vägen (snålskjuts hehe) och vi hade den finaste roadtripen everz. Såg så fina saker och hade kuuuul. Visade sig att de var 29 och 30 år hahha jag är ju en bebis. Efter några dagar on the road släppte dom av mig där jag är nu: mitt ute på überlandet på en fantastisk liten organisk farm. Jag wwoofar (googla, yahoa whatever om ni vill veta mer) vilket innebär att jag arbetar ca fyra timmar om dagen och då får jag en tak över huvudet och maaaaaat. Familjen är aMaZiNggggggg. Dom äter ca bara organisk mat (så när det går), vegetarianer och bryr sig om miljön JAG HAR HITTAT HEM. Jag har fått rensa massa ogräs (vilket faktiskt inte är så tråkigt som det låter), planta och skörda (inte med en jävla maskin dårå with ny bare hands). Det är SÅ kul??? När jag sitter på knäna och rensar ogräd bland 9000(!!!!!) vitlökz så tänker jag på hur fint jag ska göra det i trädgårn i Jonslund i vår/sommar. Vi snackar storslagna planer alltså. Om jag inte redan är farfars favorit så kommer jag absolut bli det nu med mitt nya intresse. 
 
Imorgon tar jag bussen till Whangarei, ska tydligen finnas ett fint vattenfall där. Natur <3 <3 <3 
 
kisses

RSS 2.0