Greetings from new zealand

Nya zealand is a beauty och jag är en beast. Perfect match. 
Just nu befinner jag mig i en liten höla som heter Paihia. Hav, berg och ba allmänt myz. Använde mina vandringskängor idag för första gången och dom funkade galant. Känns som jag kan  tusen mil i dom. Fast idag gick jag bara 1,5 ... Till ett fint vattenfall och tillbaka. Dock gick jag fel väg på ditvägen så fick gå på en stor väg utan trottoar och bilarna körde i 100km/h bredvid mig. Japp,  ni hör ju hur jag ba living on the edge all day long. På vägen tillbaka gick jag dock genom mangroveskog och det var ju lite fräckt. Heja jätteräkor!! (hade ni haft Björn Martén som naturkunskapslärare hade ni förstått)
 
Just ja, jag har gjort slut med Alvar. Kände redan på flyget att det never ever skulle funka så när vi var klara i Auckland delade vi på oss.  Nu är det bara jag jag jag jag vilket är det bäzta! OROA ER INTE ALLA ÄR SNÄLLA OCH FINA VILL EJ DÖDA MIG
 

REDO MOTHA FUCKERZ

 
Det här med att blogga är ju verkligen inte min grej. Skriva överhuvudtaget? Fyfan. Så impad av alla författare och skrivarmänniskor! 
 
Iallafaaaalll imorgon åker jag till NYA FUCKING ZEALAND!!!!!!!!! Fattar ni hur långt bort jag ska eller!? Elva timmars skillnad är så sjukt blir helt mör i planeten när jag tänker på det. Min älskade blå backpack är packad. Så mycket årets bästa köp. Tänk alla äventyr vi kommer uppleva tillsammans. Lol. Kånken är med den med såklart. Redo för hajk ya man! 
 
Hur mår kroppen min då? Jo det ska jag berätta för er:
Bägge hälar har varsitt fint göttigt skavsår. Såklart. Har skoskav 24/7 whatz up with that? Läk snälla. Har bunkrat upp med massa compeed och plåster. 
Sen har jag ANTAGLIGEN dragit på mig en urinvägsinfektion också. Har svidit "down there" (hihihi) när jag kizzat i typ en vecka nu men har ej pallat gå till doktorn för tänkt att det ska gå över. Men det har det ju inte gjort så drog till med en googling och ja, urinvägsinfektion verkar det vara. Pappa tror dock att jag fått en könssjukdom???? Man ba tack för den. Ska rådfråga mamma imorgon om hur jag ska göra annars får jag göra något åt det på nz. Urinary tract infection heter det på engelska. Dagens glosa. Plugga in det kidz. 
 
 Nästa gång jag skriver är jag antagligen jättelångt bort ifrån jonslund. Eller så är jag här igen pga sämst på att blögga. Time will tell, den som lever få se osv osv HEJDÅ.
 
 
 
 

RSS 2.0