What might have been lost

Oh herregud, BON IVER BON IVER BON IVER. Så.himla.BRA.

Hade verkligen en fin dag igår. Bra människor, bra musik, whisky, öl och nästan inget regn. Och såklart BON IVER!!!!!!!!!!!! D-Ö-R vad det var bra. När de spelade Holocene och Wash GAAAAAH mothafuckin magiskt.

Sen var det tänkt att vi skulle gå till Park Lane och se sameblod (??????) men pga hundra tusen meter lång kö kom vi inte in. Bestämde mig för att åka hem och sova istället.


WAY OUT WEST

 
Vet ni, imorgon ska jag på Way Out West. Ska få se Bon Iver och jag är så jävla taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen!!!
Åh, jag ångrar inte en sekund att jag åkte hem. Har verkligen saknar Sverige och det händer så mycket kul nu. WOW, kräftiz, ny hundvalp och ny bil (obs ej mina) om några veckor. Och att mitt gymkort gäller månaden ut.  Det enda som suger är ju det här med jobb och pengar. Fyfan.

Nu ska jag lyssna på Bon Iver till öronen blöder och packa upp väskan. 



SUECIA

HEMMA!!!! Blåst, kyla och regn PÅ SAMMA GÅNG. Holy moly, är detta himmelriket? Självklart klarade jag mig inte undan kaozet på resan. Nej då, alltid ska det vara något. Dock var det inte alls allvarligt. Stod i kön redo att boarda planet då jag märker att min biljett är borta. PANIK. River ur väskan men den är fan inte någonstans. Springer runt och letar på alla ställen där jag suttit. Den finns ingenstans. Vill bara sätta mig i ett hörn och gråta. Tillslut börjar hjärnan arbeta och jag kommer på att jag ju har handlat i taxfree-shopen, där man måste visa biljetten för att få handla. Springer dit, och självklart hade jag glömt den i kassan. Där låg den snällt och väntade på mig.

Nu ligger jag i sängen UNDER täcket och ba möööözar. Ibland sticker jag ut foten bara för att pina den med lite kyla, hehehehe busigt. Jag är verkligen astaggad på att vara hemma.

LOVE! LIFE!

Ps. Jag vet att jag är sämst och att jag blandar dåtid, nutid och alla tider. Men så har jag ju inte läst Samhäll, så det är lunch.

its friday friday

I fredags var det fiesta så det stod härliga till (haha hur fult uttryck?). Så himla crazy när vi skulle gå till en bar så var den borta när vi kom dit. Alltså hela byggnade var borta?

Bjuder på lite tOkIgA bilder


Signe och Malin.

Nalani, Malin och en banagerad hand

Yeah yeah yeah

Fancy GULDtrappa

FML

FML är fan min nya livsstil. Eftersom det är to much kaoz här så drar jag hem i morgon. Vet inte hur många gånger jag har sagt "nu kan det ju bara bli bättre he he he". HAHAH så fel jag haft. Med min otur lär jag säkert krascha med planet och dö. Fast det gör inte så mycket, jag har ju hunnit ta studenten. 

Saker jag kommer sakna i Spanien:
* Frukten. MMMmmm så go frukt här
* Snälla kompizar
* Billig och god dricka. Inte direkt så jag kan dricka mig *redlös och galen* för under 10 kr i Sverige...
* Min brunhet (ingen kommer säkert ens tycka jag är brun..........)

Saker jag längtar hem till:
* O-fucking-S. Har än så länge bara lyssnat lite smått på radion, inte hängt med nånting.
* Kyla/blåst/regn
* Kvarg
* Pappa, mamma, Kristoffer. Till och med Håkan?
* Alla snälla vänner

Cien montadios

Idag är det onsdag vilket betyder 100 montadios. Världens bästa affärsidé någonsin. Allting en fjuttig liten euro. Självklart åt jag tonfisk på aaaaaallt. Tonfisksallad och tonfiskmacka. MMMmMmMMMM SÅ GÖTT. Till det en jarra cerveza.

Har även hängt med Signe till en mataffär. Hon åker hem på Söndag och vill ha med sig lite gosaker hem. När jag går där bland hyllorna och letar så ser jag en 3 LITERS VODKAFLASKA. Endast 20 euro. *änglakör* Ska slänga alla mina kläder så jag kan få med mig en flaska hem.  

Halsar jag lätt på tre minuter

RSS 2.0