Last night on earth

Klämmer fingrarna i bowlingmaskiner, cuttar mig med världens vassaste brödknivar och igår råkade jag massakera min tumme med en OSTHYVEL (som norrmännen skryter med är en norsk uppfinning man ba ja? Och? Vi har Zlatan.) Mina händer är så himla äckliga och fula. Torra, massa blodiga sår och täckta med plåster. Plus att jag biter på naglarna... Lösningen är att antingen gå med handskar 24/4 eller hugga av mig dem.

Ikväll är det ju nyårsafton. Den värsta firar-dagen. Men men, kan inte ligga i sängen och äta godis för kollektivet ska ha FINmiddag och jag lovade att vara med....... Åh orkar ej. Dom är galna I tell ya. Äta jättefin trerättersmiddag. De har bestämt i vilken ordning vi ska dricka också typ först vitt sen mosserande sen rött sen vitt igen osv osv. Tror tillochmed en ska vara värd under kvällen? Tal kommer nog också hållas. Nya tallrikar, glas och bestick har de köpt också. Alltså va vad är det här? Nobelmiddan ELLER!??? Måste nog börja supa innan på rummet om jag ska klara av det här hahhahahha hej smygalkis

Nu måste jag till bowlingen. Lyckades glömma både busskort, bankkort och leg där igår. Så förvirrad. Vem är jag?

Snakkes nästa år


Ho ho ho

Nej men god jul på er mina fina duvor.

Ligger inkurrad i mitt täcke framför teven och glor på friends.

Kollektivet är nu nästan helt tomt på folk. Bara jag och två tjejer till. Så najz. Det är TYST och RENT (Tanja och Nathalie städade huset när jag var på jobbet <3 <3). Varmt är det också. Vi brassar på som bare den med värmefläktarna.

Annars rullar livet på. Jag jobbar jobbar och jobbar lite till. Har jobbat 14 dagar på raken men idag och imorgon är jag ledig. Har ingen koll på dagarna längre allt bara flyter ihop.
Har börjat på Wayne's Coffee också. Så där hänger jag på dagarna och sen drar jag direkt till bowlinghallen. Förra veckan var en aning hektisk: 8-16 på waynes, 17-23.30 bowling, hem och sova och sen vakna. Denna veckan har dock varit lite lugnare. Lär väl *gå in i väggen* och allt sånt där om några veckor men det löser vi då. Just nu är allt bara så himla bra, älskar att jobba!

Adjø



Blöblablu

Unskyld för kanske världens sämsta uppdatering i mannaminne. Har börjat jobba på Wayne's coffee också så jobbar ca 24/7. Om inte jorden går under och alla dör ikväll så lovar jag er en bättre uppdatering snart.

Klem på er


Julkalendrar

Jag är ju ej något big fan av julfirande, julklappar och sådana tönterier. Julkalendrar däremot mmMmmmM love it. I år följer jag dessa fem:

Mysteriet på Greveholm
Tycker faktiskt den är bra. Väldigt dåliga skådespelare men intalar mig själv att de blir bättre för varje avsnitt. Mamman är min favorit, HILARIOUS

Siri och ishavspiraterna (radio)
Asbra vill bara lyssna på alla avsnitt på en gång?? Spenande

oioioi.se
Ordvitsar. Min bästa julkalender och alla måste in och kolla!!! Emelie visade den för oss i ettan och vi d0g. Funderar dock på bojkott efter årets lucka 3 "komma i form" ah ni fattar mvh pryd.

Operation: Julstämning
Julkalender i PODCASTFORM HUR KUL!?? Lyssnade mest för att hanapee skulle vara med men insåg att den var kjempegøj. Petter Höbacks jullåt var ju så äg

SUNES JUUUUUUUL
Jag och Karolina i huset kollar ett avsnitt varje dag kulkulkulkulkul


Hej mitt vinterland

Godmorgon grannlandet.

Har precis gjort min dagliga morgonsyssla dvs plocka undan i köket. Får vredesutbrott varenda gång jag går in i det där äckliga rummet. Spelar ingen roll hur mycket jag städar, det blir ändå stökigt efter två minuter. GAAAAHH homo sapiens alltzå. Idag tänkte jag gå och panta och sen ska jag lägga pengarna i min egen börs. Because I'm worth it.

Det är så himla himla himla fint här nu. Vill bara slå ut armarna och sjunga "heeej mitt vinterland nu är jag häär" när jag går ut. Bergen borta i horisonten är helt snötäckta och jag kan stå och stirra på dem i flera minuter och bli helt förtrollad. Maaaaagiskt. Vill verkligen att ni ska se hur fint det är men på något konstigt sätt kan inte min 2megapixel-iphonekamera fånga det på bild!?!???????! Yeah yeah yeah slänger opp dem ändå. Men kom ihåg: SÅ MYCKET FINARE IRL

Dock ej lika kul när det är hej mitt vinterland inomhus. Det väller in kyla från alla väggar och fönster och i hallen på övervåningen har vi ett öppet takfönster som inte går att stänga. Sover med långkläder, dubbla täcken och fläkten på högsta värme. Burr burrr.

View från sovrummet

Vid havet

RSS 2.0