arbetslös

HEEEEJJJJJJ
 
här sitter jag i sängen och är arbetslös. Ikväll gjorde jag min sista dag i bowlinghallen och ja, på måndag har jag inget jobb att gå till. HAHAHA så jävla typiskt mig att säga upp mig och ba tro att allt ska lösa sig. Trodde ju att jag hade sealed the deal med körvfabriken men nu hade de tydligen nog med folk nästa vecka. Men äsch, jag tror på riktigt att det kommer lösa sig. Mamma kommer nu i helgen och stannar till på tisdag så kanske bara bra att jag är fri då. Så kan vi hänga hela dagarna och få lite *mor- och dottertid* hahahhaa lol så inte jag och mammi. 
 
I veckan har vädret varit KANON. Asmycket sol och ca noll vind. Igår drog jag ut soffan på altanen och la mig under täcket och somnade. Vaknade av det BRANN i ansiktet hello there kräfta.
 
 

sorgens dag

Är jag sämst på att blogga eller är jag sämst?? Nej men har faktiskt inte haft någon dator och är så himla jobbigt att skriva från en skruttig seg och gammal iphone. Men nu har jag alltså fått (snarare lånat) en dator av en snäll kompis SÅ NU JÄVLAR SKA DET BLOGGAS!!!!
 
Igår fyllde Tanja tjugo och det firades med vin och ostbricka hahhaha orkar ej att vi beter oss som 50+-tanter. En trevlig kväll med många härliga skratt. lol. 
 
Idag är det sorgens dag för Sara ska åka hem. I eftermiddag sätter hon sig på tåget och lämnar mig ensam i rummet. Känns så konstigt när vi har bott tillsammans i tre månader och helt plötsligt är hon borta BuHUUHUH hur ska detta gå?

Till alla puppyloverz

Planscher på jobbet


RSS 2.0