dÖr

Vill bara ta livet av mig när jag inser att jag aldrig kommer träffa, eller ens SE någon som är så här jävla snygg. Die mf die

 
mvh forever alone forever and forever infinity

sexton

Holy moly nu är det bara 16 dagar kvar till jag flyr landet. Back to norway och söka mina rötter osv. Några saker som oroar min lilla hjärny just nu:
 
1. Jag ska åka tåg i 13( motha fuckin TRETTON!!!!) timmar. Tänker asmycket på hur jag ska kunna gå på toaletten, hur jag ska kunna hålla reda på all packing och yadayada. Känns som det kommer bli rätt mycket kaoz. 
 
2. Sara har fixat rum till oss i ett kollektiv med typ 10 andra pers. Samma där med toa, HUR SKA DET GÅ!??!? plus att människor är jobbiga. När jag bodde själv i Lysekil så sa jag ibland att "det kan bli lite ensamt", men helt ärligt så tyckte jag inte det. Älskar ju att ligga en hel dag och kolla serier och ba dööööö i soffan ( kollade hela friends säsong 4 i torsdags....), det kommer jag ju knappast kunna göra nu.
 
3. Har inget jobb. Alla säger att det är jättelätt att fixa när man väl är där, men då får man ju ta det som erbjuds. Vill inte sluta på en korvfabrik som Sara direkt (hon är också veg)
 
Nej, nu ska jag sluta whina det här kommer bli aWeZoMe
 
 
OMG detta är stavanger (enligt google) värsta lejonkungen-klippan ju!!!

RSS 2.0