Och snart är jag död


Snus og brus

Just ja, glömde berätta om det roligaste och på något sätt finaste jag hört på länge. En på jobbet frågade varför jag aldrig dricker någon dricka när jag är där. Svarade att jag inte gillar det (vilket är feting lögn ju!? vet inte varför jag sa det, är en liten minimytoman...) och då fick han världens chock och sade så fint:
"Snug og brus, det är två saker jag inte kan leva utan." 

SNÖ

Så kom snön även till Stavanger. Skrek rakt ut av gladhet när jag drog upp gardinen och såg den vita marken. ÅHHÅHÅHÅHÅHÅH älskar snö!!!!!!! 
 
Ikväll är det tydligen någon fest med jobbet. "Då låser vi dörren, häller sprit i slushmaskinen och bowlar och bara har det kjempegöj tillsammas."  Ja men okej, som att jag inte redan är pinsamt dålig på bowling, hur ska det gå med massa alko som cirkulerar i blodsystemet.  Jeez, det här är ju absolut sista platsen på jorden där jag vill få en snefylla. Måste.Sköta.Mig. omgomgom hur ska detta sluta
 
Iallafall, börjar inte jobba förrän fem ikväll så har hela dagen till att göra nada. Tänkte först kolla Glee och sen ut och leka i snön. Måste hitta en varm kappa också. Den blå tjocka jackan duger ej, känner mig to much som en fjortis när jag använder den.............

Ännu mer jobbsnack

Jesus star super christ igår stängde jag hallen HELT SJÄLV. Marius (hur fint namn är inte det!?!?? Vill typ skaffa fyra kids dirr och döpa dem alla till Marius) hade så ont i ryggen så jag tog hans pass. "Du är väl en go jente du" sa han då. Från klockan 21 var det alltså bara jag och min okunskap och ja, det gick väl sådär. Tur att det inte var seriösa gubbar som spelade. Och det hjälper faktiskt lite att man är svensk, de har liksom mer förståelse för att man är dum i huvudet då.

Sara och jag har inte sett varandra på typ två dagar nu. Hon går upp vid fyra på morgonen och drar till jobbet och när jag kommer hem på kvällen/natten ligger hon och sussar sött. Ja sånt är livet.

Snakkes


Jobbe

HEJ

Alltså mitt jobb <3 <3 så himla himla bra. Jag står mest i kafeet men får mer och mer springa bak och fixa med maskinerna. Jag vet nu allt om hur man löser en overmatning (när alla käglor hamnar på hög=bajs). Dock är en bowlinghall en farlig plats för klumpiga människor som jag. När jag höll på att klättra på maskinerna där bak så var jag nära att trilla ner över boet, där käglorna står. Hade alltså kunnat sluta med att jag låg på banan och blev bombarderad med massa bowlingklot. Inte så swagig död.

Det finns dock en sak som SUGER. Jag friterar så mycket mat och nu ser jag ut som en trettonåring i facet. Antar att det är den fettiga frityroljan och allt stekos som ångar opp i nunan på mig. Aldrig haft så mycket finnar som nu. KUL att jag får min värsta finnperiod när jag är nitton.....


Stavanger

Tjena tjena.
 
Jag lever, knegar och har det kjempefint. Efter en vecka utan någon lycka på jobbfronten var jag nära att ge upp. Hoppa framför tåget, dränka mig i det iskalla havet eller bara skjuta mig i huvudet. MEN så mailar en ängel från Stavanger bowlinghall och säger att jag har fått jobb. Wiho osv livet blev värt igen. Jobbet är ASKUL. Snälla kollegor och snälla bowlare. Har ingen jättelön, men det driter eg i för det är så himla roligt. Jag har råd att betala hyran och äta keso, och det är ju det viktigaste. 
 
Boendet då. Vi bor ca tolv hard working svenskar i ett hus. Sara och jag delar rum. De första två veckorna delade vi till och med säng (90cm) men nu har vi fixat en till. Har även fixat en kommode (byrå) och en fin klädhäst så nu börjar vi få ordning på torpet. För det mesta får jag dampet på att det är människor ÖVERALLT och känner för att lägga mig i fosterställning och lipa. Självklart hejdar jag mig.
 
Det som suger mest är att jag inte kan se bonde söker fru. HATAR världen för det. Läser på aftonbladet om all kärlek och alla kyssar hit och dit. VILL SEEEEEEEEEEEEE
 
Vi snakkes

goodbye ma loverz

OMG LOL HIV FRA (blev det rätt tro?) jag åker imorgon!!!!!! Är asnerv. För resan alltså, tretton timmar på tåg. Farmor är lite orolig för att jag ska drabbas av blodproppar i benen så idag har jag handlat stödstrumor (eeeelller?)
Sara aka roomie jobbar i korvfabriken när jag anländer så jag ska ta buss helt själv till huset. Hur ska jag hitta!? Nääää det kommer vara nemas problemaz för Sara har målat världens bästa (hoppas iaf.....) karta till mig. Kolla bara:
 
 
Förresten så var lördagen braaaaaaa. I cant beliebe it osv
 
PUss och hej. 

RSS 2.0